HUH. Kaikkeni antaneena eräälle nettisivu-projektille huhhailen kummalliselta tuntuvaa vapautta, kun ei tarvitse istua koneella, naputtaa, kääntää, klikata, kikkailla, etsiä, ratkoa, koodata... Minusta ei tule isona nörttiä.

Mutta koulussa on ollut ihanaa! Rahin rakentelun ohella olen tutustunut vaahtomuoviin, jota liimaamalla ja muotoilemalla saa aikaiseksi mitä tahansa (tekeillä kilpikonna ja leppäkerttu)! Vaikka on sata rautaa tulessa, olo ei ole ollenkaan stressaava tai ahdistunut. Toivon, että aikaa ja koulua olisi enemmän, että saisin toteuttaa kaikki projektini (joita pulpahtelee pitkin päivää, ainakin kymmenen kerralla).

Eilen illalla olin uusien luokkakavereitteni kanssa hohtokeilaamassa. Siinä touhussa on muuten oikeasti hohtoa, uppoaa meikäläiseen kuin kotitekoiset lihapullat! Hävisin kaikille "kuin akat", mutta kivvaa oli! :D Keilauksen jälkeen menin vielä katselemaan kaupoille ja löysin cd-hyllystä aarteen: Värttinän levyn! Että hivelee korvia ja hypyttää tanssijalkaa!

Kohta lähden sellaiseen "kauneusturveiltaan" Rauhalahden kylpylään. Sellaisessa en ole ikuna ollut, mutta varmasti se on hyvä. Sattuu ainakin sopivaan hetkeen, kun on pitänyt juosta alkuviikko pää kolmantena jalkana kaikenlaisia asioita hoitamassa. Rentoutuminen ei tee yhtään pahaa.