Viime aikoina olen intoutunut enemmän ja enemmän kanaverkosta ja paperimassasta materiaaleina ja tuloksena niistä on syntynyt jos minkälaista patsasta ja taulua. Viimeksi eilen illalla tein satsin massaa ja taputtelin sen alla olevan tauluhäkkyrän päälle ja jätin tasoon lattialle kuivumaan, ettei märkä massa valuisi pois. Aamulla työ oli paikoillaan, mutta ilmiselvästikin jonkun muun kuin ihmisen tekemä "viimeistely" oli ilmestynyt taulun pintaan: tassun jälkien "Walk of Fame" kuuluu siis, kenelle muillekaan, kuin neiti basenjeille.

676310.jpg
Neiti punavalkean tekosilta tämä näyttää, ainakin jälkien koon puolesta, mutta arvaan, että pienempikin on takuulla ollut säestämässä tässä rämpimisprojektissa.

676312.jpg
"Siis tää on ihan uskomaton juttu, Mami!
Mekin vaan Sennin kanssa aamulla herättiin ja tajuttiin, että "OHO"!"


Onneksi vauriot eivät ole suuremmat ja nuo vähäisetkin saa helposti korjattua. Mutta kyllä tämä taas pisti miettimään, että josko viimeinkin vuokrattaisiin joku suuri teollisuushalli ja muutettaisiin kaikkine romppeinemme sinne; olisi ainakin tilaa temmeltää niin minulla kuin herra Säädölläkin, mutta myös koiruuksilla! :D

P.S: Kuvat on räpsitty kännyllä ja siksi ne ovat niin tökeröt.