Juup, täällä sitä nyt ollaan, kaikki kamat, koirat ja ihmiset saman katon alla - VIIMEINKIN! Hyrskyn myrskyä vielä riittää, mutta paljon on saatu paikoilleenkin - erityisen ylpeä olen siististä liinavaatekaapistani! :D Eilen herra Säätö sai astianpesukoneen toimintavalmiiksi, joten sain huokaista helpotuksesta - yhdellä altaalla tiskaaminen kun on aika tuskaa. Ja pyykkikonekin toimii (tosin sen tanssijalka vielä vähän vipattaa, kun jalkojen säädöt ei ole kohdallaan), joten puhdasta tulee taas kaksin konein!

Tämän päivän toimintasuunnitelmaan kuuluu keittiön kaappien järjestely ja jääkaapin oven saranapuolen vaihtaminen, se kun aukeaa meidän mielestä ihan väärään suuntaan! Myös hellan ja uunin puhdistusta harkitsen, mutta voi olla etten niihin kajoa vielä tänään.

Kyllä tästä hyvä koti tulee.

Senni oli eilen "näytelmäharjoituksissa" match show:ssa ja ihan hyvin oli siellä esiintynyt. Kahdeksan parhaan joukkoon oli päässyt, mutta ei sitten kuitenkaan enää neljään parhaaseen. Viikon päästä onkin sitten näyttely Joensuussa, jonne pikkuinen matkustaa kasvattajien kanssa.

Juuh, tällaista tältä erää. Tuntuu, että kirjoitan yhtä ja samaa koko ajan, mutta olkoonsa. Odotan kovasti koulun alkamista (ja sitä ennen tietty niitä pääsykokeita), että tulisi vähän muuta mietittävää ja ennen kaikkea tietty elämisen rytmi.