Semmosta tämä nyt taas on. Kiirettä ja kiirettä, juoksentelua edestakaisin (niin minulla kuin Lissullakin... Lissulla vaan tuntuu olevan helpommin toteutettavat tavoitteet kuin minulla; päästä ulos nuuskimaan tuulta!).

Eilen illalla oli "kuuppa" niin täynnä kaikkea, että kuuntelin Egotripin "Mustat varjot" -biisiä, jotta saisin edes itkettyä. Ja siinä samalla kaivelin sitten muovailuvahat esille ja muovailin tällaisen ukkelin:

232750.jpg232748.jpg

Siinä se nyt pöydän reunalla istuu ja murehtii näitä asioita. Mutta mulle tuli kyllä "mykke betre" olo vaikka unen saanti oli taas melko kädenvääntöä... No, kaikkea ei voi saada.

Lissulla on myös omat juoksunsa (siis ne ihan varsinaiset + muut edestakaisin höntäilyt). Se pipattaa, juoksee ikkunan ja oven väliä ja pipattaa taas. Lisäksi se on vailla extrahellyyttä ja -höpöstelyä... Niin ja väsynytkin se on.

232792.jpg "Valot pois, minä yritän nukkua!"

Isäntä on sentään pysynyt ihan kuosissaan vaikka "me akat" sille välillä vähän "tiristäänkin"; silittelee vuoroin molempia ja koittaa tyhjennellä astianpesukonetta, ettei vaan tulisi lisää rasitteita kotihommista.

Että tämmöstä tänne.