Pahoittelen, hyvä blogini lukija, jos saavuit tänne käsityötarinoiden merkeissä ja huomasitkin minun pölöttelevän niitä näitä. Käsityöjuttujakin tulee kyllä vielä joskus, mutta tällä hetkellä blogi toimii enemmänkin "joukkoviestimenä" kotijoukoille (ja muillekin seikkailuistani kiinnostuneille) sekä henkilökohtaisena "pään-sisäisen-kaaoksen-selvittely-ja-tyhjennys-laarina". Joten malttakaa... :)

Jepsistä jep. Täällä taas, yliopistolla naputtelemassa! Tulin tänne jo puolilta päivin pitämään perhepoliittisia tapaamisia virtuaalitodellisuudessa. Mukava oli jutustella etenkin herra Säädön kanssa, kun on ollut niin ikävä sitä miekkosta! Juttelin myös vanhempieni kanssa ja tulipa siinä sivussa sanottua muutama sananen Anni-tyttösellekin!

Tänään pää tuntuu kirkkaalta eikä minkäänlaisia mörköjäkään ole kävellyt vastaan. Tämä äkillinen "pään valaistuminen" johtunee varmasti siitä, että nukuin yöni ensi kertaa täällä ollessa hyvin ja niin pitkään kuin unta riitti. "Kuuppa" on myös jotenkin eheyttänyt itseään eikä jatkuva kielikylpykään kuulosta enää "siansaksalta". Osaan jo toivottaa aamuisin "Tere hommikust!" eikä "Alla hindlust!"-lausahduksenkaan ymmärtämiseen kauan tarvittu... (nimim. "eilen alennusmyynneissä kierrellyt") Isä kysyikin äsken, että "Joko on hoono soomi?", mutta ei vielä, pikemminkin on erittäin "hoono", mutta kehittyvä "eesti keel".

Tänä iltana meillä on asunnolla tiedossa peli-ilta: italialainen ja asunnon omistajan tytär pelaavat "Carcassonne"-peliä, joka opetetaan minullekin heti miten, kunhan pelijoukon suomalainen vahvistus saapuu ensi viikolla. Jossain olen tuon kyseisen pelin jo nähnytkin (olisiko ehkä herra Säädön veljellä?), mutta koskaan en ole sitä vielä pelannut. Noh anyway, on kuitenkin hirveän mukavaa, että voimme touhuta jotain yhdessä eikä jokainen vain mökötä omassa huoneessaan.

Oolrait, nytpä näyttää jo pimenevän ulkona ja olen istunut monta tuntia koneella, joten taidan tästä lähteä käppäilemään asunnolle. Palajan "langoille" luultavasti pikaisesti maanantaina aamusta ja sitten lähdemmekin jo tutustumaan harjoittelupaikkaani.

Nägemiseni!