Meitä laiskotti tänään herra Säädön kanssa sen verran, että ajoimme läheiselle ABC-asemalle syömään. Samalla ostettiin paketti kahvia, jotta huomisaamu ei tuntuisi niin kankealta kuin tämä aamu (ja päivä). Kahvihyllyssä esittelin herra Säädölle eri kahvimerkkejä siinä valossa miltä paketin ulkoasu näyttää ja totesimme, että Meiran Reilu kahvi on pakattu todella ihanan sävyiseen pussiin. Paketillinen sitä maksaa kuitenkin keskivertoa enemmän, joten päädyimme ottamaan Saludoa, jonka pussi on myös kauniin värinen.

Ostokset maksettuamme suuntasin jo ovelle päin, kun herra Säätö takanani rykäisi merkitsevästi. Käännyin katsomaan ja herra Säätö osoitti sormellaan roskista, jossa oli tyhjiä Reilu kahvi - kahvipusseja aivan valtava määrä. Silmät kiiluen kysyin kassaneidiltä luvan rovehtia pussit itselleni ja niinpä dyykkasin itselleni kaikki pussit, mitä roskiksesta löytyi. Kassaneiti ja jonossa olevat asiakkaat näyttivät lievästi huvittuneilta touhustani, mutta minua, kaikesta romusta ja kierrätysmateriaalista innostunutta se ei haitannut. Lopuksi kiitin kauniisti ja lähdin onnellisena pussisaaliini kanssa kotiin. Mikä onni!

Kahvipusseja minulta löytyy jo valtava varasto, mutta vielä en ole yhtä kahvikassia pitemmälle päässyt projektissani. Ehkä nyt kesällä voisi muutaman pannunalusen tai kassin väsätä...

Niin! Jos joku juo Brazilia tai tuota Reilua kahvia ja haluaa lahjoittaa pussinsa luovaan tarkoitukseen, niin ottakoon kommenttilaatikon tai sähköpostin kautta minuun yhteyttä!