Kirjoitin aikaisemmin aarteista, joita löysin/hankin/sain sattumalta kesän aikana. Tässä nyt sitten kuvia, kun lupasin niitä laittaa:

151476.jpg

Tämän opetustaulun ostin siis Kuopion torilta ja se on myyjän mukaan jonkun kyläkoulun jäämistöä (muistaakseni Vesannolta). Alla kuvat taulun alalaidan teksteistä.

151475.jpg

151474.jpg


Sitten löytöjä kotoa, navetan vintiltä:

151480.jpg

Tämä on työkaluja varten ja minusta se on todella viehättävä. Eikö tällaisia myydä nykyisinkin? Muistelen nähneeni jossain sisustuslehdessä kuvan, jossa tällaiseen oli laitettu haarukat ja veitset puutarhakekkereitä varten. Minusta se on joka tapauksessa ihana, mutta en ole vielä keksinyt sille käyttöä. Niin ja mukana tuli tuollainen ikivanha pensseli, Nokian paikkarasia polkupyörän sisärenkaille ja tuollainen lasinen purkki, jonka käyttötarkoituksen olen jo unohtanut...

151479.jpg

Samaisesta paikasta löytyi myös nämä kaksi puulaatikkoa, toinen tuollainen kaksiosainen pieni, jonka laitoin isomman sisään "tilanjakajaksi". Jänis oli julkisuuden kipeä ja halusi päästä hienoksi laitettuna kuvaan.

151481.jpg

Sitten vielä nämä vanhat Arabian astiat. Eli maitokannu ja säilytyspytty, jotka löysivät heti paikkansa keittiön lisäpöydältä. Eivätkä ole mitään turhantoimittajia, vaan erittäin tarpeellinen apu salaatin ja hedelmien säilytykseen. Lisätietoa vanhoista Arabian astioista löytyy Arabian museo-sivustolta.