Juuh, "mä alkaa saada rohkem ja rohkem aru" (siis ymmärrän pikkuhiljaa enemmän ja enemmän viroa), tosin tuokin lause on sellaista soome-eesti sekoitusta. :D Harjoittelussa mulla on koko ajan pahvi kourassa, jossa lukee tärkeimmät käskyt, joita kangaspuilla kutoessa tarvitsee. Ja hyvin on sujunut "hoonon eesti keelen" kanssa, sillä sain tänään opetettua yhden tytön kutomaan itsenäisesti ja se oli kuulemma hieno saavutus, koska hän ei aikaisemmin ole onnistunut. "Kotiin" kävellessä jalat eivät yltäneet maahan... :)

Täällä on nyt viimein lunta maassa (noin 5 cm) ja pakkasta, joten jätän sen sateenvarjon sittenkin ostamatta. Tänään oli muutenkin valoisa ja kaunis päivä, kun aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta. Ainoa huono puoli tässä säässä on se, että asunnolla on aina vaan kylmempi, mitä enemmän on pakkasta. Ja se ei ole ollenkaan hyvä! Tuntuu, että pitäisi vetää kaikki vaatteet niskaan ja juoda vain jotain kuumaa, niin sitten pärjäisi. Peitto on onneksi lämmin, joten yöt saa nukuttua hyvin (ja eikös viileässä nukutakin paremmin?).

Ai niin, olen viimein oppinut, miten saadaan aikaiseksi kunnollinen villapallo, joten tässäpä minun tekemät "villapärlid":
357573.jpg

357572.jpg

Minusta ne ovat "väga ilusad". Enkö olekin ollut melko "tubli tüdruk" (=kiltti tyttö)?