Enää 5 päivää lähtöön... Nyt alkaa jo pikkusen jänskättää. Räpelsin tänään uuden uutukaista matkalaukkuani ja tutustuin sen lukko- ja kiinnityssysteemeihin. Ja tajusin, että se painaa täyteen pakattuna ehkä tonnin, olipa sisältö lyijyä tai välttämättömyystarvikkeita...

Tänään oli aika vinkeä päivä. Aamulla heräsin, kun Lissu ykäsi peitolleni ja ennen puolta yhdeksää tajusin potevani lievää ripulia. Ajattelin, että se on vaan normaalia mahajännitystä, mitä on ollut ennenkin, mutta puolen päivän jälkeen harkitsin jo toista diagnoosia: antibioottikuuria. Lähdin sitten apteekkiin (onneksi auto ei ollut herra Säädöllä) ja ajelin läpi ruuhkaisen keskustan kaupungin toiselle laidalle, koska keskustan apteekille oli turha yrittääkään. Ja kuten jo lähtiessä arvailin, kaikki "kuppa-uunot" ja "päivissä sekaisin olevat sunnuntaiajelijat" sattuivat polulleni. Selvisin kuitenkin.

Juu joo. Meinasi unohtua ihan kokonaan! Vaihdoin blogiin uuden sivupohjan, kun entinen alkoi kyllästyttää enkä ole saanut aikaiseksi tehdä omaa. Tuo omena on lempparini, Granny Smith! Ja mittanauha nyt löyhästi liittyy näihin mun projekteihin. Tai voisihan tuosta luulla, että kyseessä on jonkun terveysintoilijan blogi, mutta ehei, minä en jaksa sellaisiin asioihin panostaa (ei tosin olisi pahitteeksi).

Jeps, katsotaan ehdinkö vielä kirjoitella ennen reissuun lähtöä, mutta Tallinnassa sitten...

Kaiken varalta jo nyt...

Hyvää Uutta Vuotta 2007!!!

P.S: Lissulle ei sitten tullutkaan yhtään pentua... :( Mutta uuden kippurahännän hankinta on jo vireillä... ;)