Pitää vielä päivän neljännessä blogimerkinnässä kertoa tekeillä olevista töistä, joita on tällä hetkellä kaksi. Hameesta kerroin jo aikaisemmin ja tässä on kuva:

151891.jpg

Ryppyinen, vinossa, keskeneräinen, raakile... mutta onpahan kuitenkin oma tekemä! Vielä pari viilausta ja se on täysin käyttökuntoinen. Ohjeen löysin jostain kevään Suuresta Käsityölehdestä, en taaskaan muista numeroa. Kangas löytyi Eurokankaasta valmiina palana.

Toinen tekele on mohairhuivi, ohje myös jossain tämän kevään/kesän SK:ssa. Huivi ei tule itselle, mutta  aion tehdä myöhemmin samanlaisen eri värisenä, siis itselleni. Ja mitäkö saan palkaksi huivin virkkaamisesta? No maailman suloisimman koiranruokapurkin tietysti!!! Se on niiiiiiiiiiiiiiiin ihana, sellainen vaaleansininen, jonka kannessa on valkoinen koiranluu! Ja saatte uskoa, että motivaatio on korkea! :D

151906.jpg

Virkkasin pienemmällä koukulla (3½) ja erilaisella langalla kuin ohjeessa oli, joten joudun virkkaamaan hieman enemmän. Huivi virkataan salomoninsolmuilla, joista lähikuva alla.

151908.jpg

Reunoihin virkataan vielä erikseen kjs-kaaria, joihin tulee lisäksi kauniita, pinnaltaan epätasaisia helmiä (hehe, helmet maksoivat neljä kertaa sen mitä lanka, kun sattuivat olemaan vielä erikoissellaisia...).

151935.jpg

Omaa huiviani varten valitsin jo tällaisen värin:

151940.jpg