Näin on! Ainakin seuraavien 9 viikon ajan, sillä kädentaidot-kurssi on maanantaisin kello 8-12. On kerrankin niin ihanaa herätä aikaisin kouluun ja vielä heti viikonlopun jälkeen. Rakastan käsitöitä ihan hurjasti ja tuntuu, ettei niitä ole koskaan liikaa. Huono puoli asiassa on, että kädentaitoja ei koulutukseni puitteissa ole enempää tarjolla kuin tuo 3 opintopistettä. Mutta minäpä otan niistä kaiken irti eikä kukaan mahda sille mitään! :D

Esittelenkin tässä ensimmäisen työn oikein kuvan kera*, jonka sain viime maanantaina valmiiksi. Se on neulahuovutustyö valmiin kuvan pohjalta ja se taisi olla jostakin Rudolf Koivun kuvittamasta satukirjasta. Innostuin "tökkimisestä" todella ja nyt suunnittelenkin villojen tilausta itselleni, jotta saisi aina silloin tällöin sopivalle tuulelle sattuessa tökkiä mitä tahtoo. Pilvilampaat-kehräämöltä oli tilattu koululle sellainen sateenkaari-villalevy, joka voisi olla näppärä ratkaisu omaankin villapulaan. Tulisipahan ainakin useampaa väriä kerralla. Ja riittäisi!

* Nyt on sellainen tilanne, että tämän blogin kuvagalleria on minua ovelampi eikä anna lisätä kuvaa neulahuovutustyöstä tai ylipäätään mistään, joten pienellä vaivalla kuvan voi käydä vilkaisemassa Lissun blogissa (löytyy blogin sivupalkista \"Mamin työ\"-otsikon alta). Siirrän kuvan myöhemmin tänne, mikäli löydän yhteisen sävelen kuva-asetusten kanssa.