Perjantaina hemmottelin itseäni oikein urakalla, kävin nimittäin kampaajalla ja leikkauksen lisäksi otin raitoja ja "niskavilloihinkin" tuli lisää tummennusta. Eikä siinä vielä kaikki! Kokeilin myös käsihierontaa ja oijoi, että tuntui mukavalta! Meinasin ihan nukahtaa... En ole koskaan aikaisemmin hemmotellut itseäni näin suuressa mittakaavassa ja hiuksiani en ole kovinkaan montaa kertaa värjyyttänyt kampaajalla, vaan ystävät ovat saaneet hoitaa homman tähän asti. Mutta tämä oli kyllä hieno kokemus!

Täällä on nyt vähän tylsän sorttinen ilma eikä ulkona tee juuri mieli olla. Siispä suuntasin iltapäivästä elokuviin katsomaan "Music and Lyrics"-elokuvan ja sen jälkeen tulin tänne Cafe Boulevardiin nakottamaan nettiin. Herra Säätöäkin äsken jututin sekä meidän koiruleita, jotka olivatkin ensi kertaa ihan keskenään, tosin virtuaalivalvonnan alaisina. Herra Säätö nimittäin kävi kaupassa ja jätti messengerin webbikameroineen päälle ja niinpä sain olla todistamassa, kun musta pikkuriiviö käveli tietokonepöydällä (mustat korvat ja kippurahäntä vaan vilahtivat ruudussa) ja näppytteli minulle viestin "1444444444444+64". Voi että mä nauroin!!! :D

Jeps jeps, tämmöstä tänne! Tylsää on tunteja ja minuutteja laskeskellessa, mutta kyllä tää tästä. Maanantaina onkin sitten pitkä (ja luojan kiitos tapahtumarikas) päivä, kun lähden tutustumaan Jõgevan kaupungin sosiaali- ja terveyspalveluihin. Mutta nyt lähden vielä kauppaan ja sitten asunnolle iltapuuhille.

Head aega!