Eilen intouduin rassaamaan blogiani ja tuonne sivun vasempaan alareunaan laitoin kuvia töistäni "Galleria Rukkaseen" ja mielenkiintoisia linkkejä "Näyteikkuna Vinkki & Linkkiin"... Sisältö on suurin piirtein samanlainen kuin aikaisemminkin, mutta laitan lisää heti, kun saan kameran käsiini tai löydän hyviä uusia linkkejä.

Kesä on mennä hujeltanut aika nopeasti ja heinäkuun olen ollut hoitamassa Annia ja Donnaa. Donnassa ei niinkään hoitamista ole ollut, mutta pikku neitokaista on pitänyt vahtia silmä kovana, varsinkin nyt, kun ensimmäinen liikkeelle lähtö on tapahtunut. Ensi viikolla on vielä maanantai hoitotätinä olemista ja sitten pääsen taas pitkästä aikaa kotiin (kuukauteen en ole siellä edes käynytkään).

Ihan hukkaan kesä ja loma (=luppoaika) eivät kuitenkaan ole menneet, sillä pari uutta paperimassajuttua on nähnyt päivänvalon (kuvia tulossa myöhemmin). Sen lisäksi yllätin itseni ompelemasta (!!!) hametta. :o Siis ompelussahan en ole koskaan ollut hirveän hyvä, mutta nyt tuli tarve todistaa itselle, että "Kyyyllähän minä nyt yhden hameen osaan ommella!". Ja niin osasinkin, mutta virheitä tein kyllä paljon ja välillä olin valmis heittämään ompelukoneen ja kankaat parvekkeelta alas... :D Kuvan laitan heti, kun Mikrotuki nro 2 (=siskoni mies) (Mikrotuki nro 1 on siis oma nallukkani!) kotiutuu töistä.

Kesän aikana olen innostunut tosissani myös vanhoista tavaroista, aarteista, joita olen kotoa, maalta, löytänyt. Löydöt ovat olleet upeita, vanhoja keittiötölkkejä, Arabian vanhoja astioita sekä kaikkea mahdollista kengänlesteistä 70-luvun upeisiin retrokankaisiin. Viimeisimmän löydön tein viime viikolla Kuopion torilta, kun ostin sellaisen vanhan opetustaulun, joita oli ennen vanhaan koulussa. Taulussa on appelsiini ja sitruuna latinankielisine nimineen, laitan kuvan siitäkin myöhemmin.

Mutta tässä nyt aluksi kuulumisia, kirjoittelen myöhemmin lisää ja laitan niitä kuvia! :)