Laitoin pari nappia blogini reunaan, tuonne "Nappuloita"-otsikon alle. Niitä on niin kiva hakata.

Niiden laittaminen oli kyllä niin kieroutunut homma, että meinasi lähteä kitkerän makuista palautetta herra Mussukalle huonoista ohjeista (Mikä pirun editorin koodinäkymä? Kyllä minä vielä editorit näytän...). :D Perkule, että otti pannuun! Mutta ah sitä tunnetta, kun viimein honasin mitä pitää tekemän...

Huomenna on sitten hamekansan päivä. Minunkin PITÄÄ pukeutua hameeseen, sillä harjoittelupaikassani on perinne, että joka naistenpäivä naiset ovat hameessa. Niin kai minäkin sitten.

Enää vähän reilu 3 viikkoa ja pääsen takaisin Suomeen!!! Ja mitä teen ihan ekana, kun pääsen kotiin? LÄMMITÄN SAUNAN!!! Siitä on taas reilu kuukausi, kun olen viimeksi saunonut ja on niin kumma, että nyt en ole enää pitkiin aikoihin edes muistanut haaveilla kunnon löylyistä. Toivottavasti muistan vielä miten saunotaan, kun tulen takaisin... :D

"Mitä minulla on ollut ikävä täällä ollessani?" - TOP 5

1. Herra Säätöä
2. Lissu Bassua
3. Lämmintä ja omannäköistä kotiani
4. Autoilua, siis ratin takana istumista
5. Kaikkea tuttua ja turvallista

"Mitä jään kaipaamaan, kun jätän Tallinnan taakseni?" -TOP 5

1. Vapautta, selviytymisen ja itsensä voittamisen tunnetta
2. Vanhan kaupungin tunnelmaa ja punaisia kattoja
3. Erikoisia kahviloita
4. Sidrunijookia (=sitruunajuomaa, jota on toisinaan ruoan kanssa tarjolla)
5. "Liisa Ihmemaassa"-fiilistä

Mielessäni minä pakkailen tavaroitani joka päivä ja suunnittelen, miten Suomeen matkustaminen järjestyy. Minulla ei ole enää sellaista fiilistä, että "Jee! Nyt käyn katsomassa kaikki paikat ja haluan nähdä koko ajan jotain uutta!". Mitta alkaa olla täynnä kokemuksia enkä jaksaisi enää hirveästi innostua uusista jutuista. Minusta on ihan mukavaa tehdä asioita rutiinilla ja tarkkailla tavallisia asioita; tavallisia ihmisiä tavallisina päivinä tavallisine tekemisineen. Taidan itse olla aika epätavallinen siis.

Mutta yksi juttu, jonka vielä haluan eritoten kokea, on äänestäminen ulkomailla. Tänään oli ensimmäinen mahdollisuus äänestää Suomen lähetystössä, mutta unohdin passin asunnolle. Huomiseksi otan sen mukaan ja käyn hankkimassa itselleni uuden kokemuksen. Aluksi en innostunut tästäkään, mutta sitten tajusin, että tällainen on "vans in a laiftaim ikspiiriöns".

No niin. Nyt lähden asunnolle iltapuuhille ja nukkumaan, olo on tuntunut aika väsyneeltä viime päivinä...