Tässä tuntee nyt olevansa ihan uuden alussa, kun kaikenlaista uutta ja ihmeellistä on tapahtunut; osa ihan suunnitellusti, osa "ex tempore".

24.11.2006 menimme "hra Säädön" kanssa naimisiin ja nyt minulla on totuttautumista "rva Säätönä" olemiseen. Nimenkirjoitus sujuu muuten mallikkaasti, mutta aina entisen sukunimen päälle huitaisemani viivat tahtovat nyt kummitella uuden nimen yllä. Piste i:n päälle ei aina olekaan niin helppo juttu...

Toinen tapaus, sellainen alustavasti suunniteltu, mutta kuitenkin aika "ex tempore" tapahtui alkuviikosta. Lähdimme hra Säädön kanssa normaalisti maitokaupoille, mutta kuinka ollakaan, kävimmekin hankkimassa uuden "peltilehmän". Tämä on siitä vekkulimpi "mansikki", että se on malliltaankin "farmari", joten aidosta lajinsa edustajasta on siis kyse. Joka ilta sitä on pitänyt käydä silittelemässä ja kiltisti se on pilttuussaan viihtynytkin!

Ai niin, hra Säätö aloitti tänä aamuna uuden työn! Tämä työ onkin astetta siistimpää enkä tarvitse enää iltaisin odotella "nokikolaria" kotiin saapuvaksi, vaan mies "palautuu" samassa kunnossa kuin aamulla lähtiessä.

Nyt jatkan sopeutumisharjoituksia ja menen ripustamaan pyykit narulle, ensimmäistä kertaa "rouva"-tittelin kera! :D