Juuh, ensi viikolla se sitten on, pitkään suunniteltu opintomatka Viroon. Ja pitkät bussimatkat tiedossa, joten tällaiselle "Joko ollaan perillä?Joko, joko, joko?"-ihmiselle pitää olla tekemistä.

Mietin kovasti, että minkälaisen käsityövälineen voin ottaa mukaani, ettei tule ongelmia (kun kaikkiin paikkoihinhan ei saa viedä esim. metallisia puikkoja tai virkkuukoukkuja). Mutta sittenpä kysäisin asiaa kavereilta ja he kertoivat, että sellainen rajoitus onkin vain lentomatkoilla, ei niinkään maalla tai merellä liikkuessa.

Päädyin sitten virkkaamiseen. Muutama viikko sitten Strömsössä tehtiin isoäidin neliöitä/ruutuja ja ajattelin, että ne olisivat sopivan kokoisia matkatöitä. Ne ei ole liian isoja eikä liian vaikeita ilman ohjetta tehtäväksi. Tein jo muutaman valmiiksi, että näen miten värit käyvät yhteen:

40149.jpg

Tässä ei ole vielä kaikki vaihtoehdot, mutta teen koko ajan lisää... Ja mitä näistä sitten loppujen lopuksi pitäisi tulla? No vaikka villatakki tai liivi tai peitto tai... En ole vielä varma. Kunhan nyt ensin virkkailen aikani, niin katsotaan sitten minkä puute on päällimmäisenä.

Mutta tämä tyttö lähtee nyt pakkaamaan ja jättää bloginsa viikoksi!