Sennillä alkoi tänään juoksut. Ensin löysin sohvalta pari tummaa tiplaa ja sitten tajusin Sennin jaloillakin tummia läikkiä! Lapsella on siis ekat juoksut!

Musta bikinin alaosa ei näy Sennillä ollenkaan niin hyvin kuin Lissulla vielä vuosi sitten. Lissu puolestaan ei tarvitse enää juoksuista piitata, leikkaushan tehtiin juuri ennen juoksujen alkamista. Hyvä, eipähän ole "alkkareiden" kanssa vehtaamista kuin yhden typykän kanssa.

Jeps, aika kiirettä on pitänyt, kun olen tuurannut vaki-lehdenjakajaa nyt jo viikon ja vielä olisi tämän viikon loppuun saakka yötyötä tehtävänä. Hyvin on mennyt, mutta nukkumiseen en kyllä tahdo saada mitään rytmiä. Illasta ei kannata mennä nukkumaan, sillä ehdin päästä juuri syvimpään uneen, kun pitääkin jo herätä (n. klo 01.00), joten olen valvonut yöt läpi ja nukkunut sitten töistä tultuani iltapäivälle saakka. Lisäkommervenkin tilanteeseen lisää vielä se, että koulussakin pitäisi edes vähän näyttäytyä... Mutta kyllä se tästä, enää viikko jäljellä!

Koulussa on muuten ollut ihan kivaa vaikka en ihan sitä minulle oikeaa hommaa vielä tee. Huomenna todennäköisesti keittelen punamultamaalia ja sitten käydään uudemman kerran maalaamassa vanhaa piharakennusta, jonka tarkoitus on pysyä maisemassa (ei siis enää käyttökuntoisena). Kohtapuolin pääsen aloittelemaan ikkunoiden korjausta, kun en niin tuosta rakennuspuolesta muuten välitä. Opettajan kanssa asiasta jo puhuttiin ja sain luvan tehdä "omia hommiani" joululle saakka, jolloin sitten mahdollisesti vaihdan huonekalu entisöinnin ryhmään. Täytyy sanoa, että tuntuu hyvälle, kun omaa opinpolkuansa saa niinkin vapaasti määritellä, että jos jokin homma ei kiinnosta "peenkään vertaa", niin opettaja ymmärtää ja antaa tehdä jotain muuta kuin mikä olisi yleisessä opinto-ohjelmassa. Hyvä niin.

Aah, rellukin oli viime viikon korjattavana ja sen peräosasto on taas oikein mallikelpoinen! Sijaisautonkin saimme korjauksen ajaksi, mutta lainasin silti äitin autoa jakohommaan, kun jotenkin ajatus siitä, että sijaisautolle voisi tapahtua jotain ei "napannut" (en minä kyllä ajatellut, että äitin autoa olisi kiva runnella, mutta jotenkin vaan se olisi kuitenkin ollut eri juttu) (ja sitä paitsi, ei sille äitin autolle mitään edes käynyt, tankillinen siitä hupeni, mutta se asia on jo hoidettu). :D

Tällaista kuuluu tänne, pitänee tsekata toisten blogit, että mitä heille kuuluu...