Eilen kävin siellä Eesti Kunstimuuseumissa, Kumussa. Aion mennä sinne vielä uudestaankin ennen kuin palaan Suomeen. Käväisin myös museon kaupassa ja löysin sieltä, kuinka ollakaan, kahvipussista tehdyn kukkaron, jonka tietysti ostin. Se tuoksuu vielä kahville ja on minusta sievä. Tässä vielä kuvia:

329651.jpg

329654.jpg

Myytävänä oli myös vanhoista julisteista tehtyjä kasseja, mutta en innostunut niistä niin kuin kahvipussikukkaroista (itsekin keräilen pusseja ja joskus sitten, kun on aikaa, ompelen tai askartelen niistä jotakin).

Eilen asunnolle saapui toinen opiskelija, italialainen mies. Vaihdoimme muutaman sanan englanniksi, mutta illan ollessa jo melko myöhä minä aloin valmistella nukkumaanmenoa ja hän suuntasi kaupungille. Ensi viikolla asunnolle pitäisi tulla taas uusi opiskelija, suomalainen tyttö, joka on jo aiemminkin asunut ja opiskellut täällä. Säde, asunnon omistaja, sanoi, että hän voi varmasti opettaa minulle viroa ja neuvoa muutenkin.

Iltaisin, kun en enää pimeällä uskalla liikkua yksin ulkona, teen rästiin jääneitä tehtäviäni ja kuuntelen musiikkia. On jännä huomata, että tehtävien tekeminen on täällä helpompaa ja jopa mukavaa siitä syystä, että ympäristö (asunto) on melko virikkeetön. Televisiota en viitsi koko ajan katsoa ja kun en kerta nettiinkään pääse, niin kirjoittelen rästiesseitä. Näinä kahtena iltana olen saanut jo puolet yhdestä isosta esseestä tehtyä ja huomenna sekä viikonlopun aikana uskon saavani koko tehtävän valmiiksi. Nämä blogin jutut ovat myös samasta syystä hiukan pidempiä... :)

En toki aio viettää koko tulevaa viikonloppuna asunnolla ja koneella, vaan suunnittelin meneväni vanhaan kaupunkiin kävelylle. Käyn ainakin näköalapaikoilla ja tietysti käsityöpuodeissa ja pienissä gallerioissa, joita siellä on paljon. Luulenpa, etten myöskään voi vastustaa pieniä kahviloita ja niiden ihania antimia… Niin ja sen kameran otan sitten mukaan. :)